Tässä ovat vuoden 2020 kylpyhuonetrendit – Nyt haluamme tulla yhdeksi luonnon kanssa

Usean mustavoittoisen vuoden jälkeen kylpyhuonetrendit kehittyvät vihdoinkin valoisampaan suuntaan vuonna 2020. Tänä vuonna pyritään yhteen luonnon kanssa ja tuomaan vihreän planeettamme värejä sisätiloihin: neutraaleja sävyjä, ruskeaa, beigeä ja valkoista yhdistettynä kermanvalkoiseen, vaalean keltaiseen ja tietenkin myös kaikkiin vihreän sävyihin, jotka voivat tällä kertaa olla aiempaa sinertävämpiä. Sanavarastoomme tulee uusia ilmauksia, kuten ”Woodism” ja ”Forest Bathing”, ja kestävä sekä ympäristöystävällinen elämäntapa on merkittävämmässä osassa kuin koskaan aiemmin – myös kylpyhuoneessa. Olemme luoneet kaksi erillistä tyyliä ’Bionica’ ja ’Industrial Sway’, jotka kuvaavat tämän vuoden kylpyhuonetrendejä.

Lähemmäs luontoa Bionicassa

Beigen, vehnän, valkoisen ja kermanvalkoisen neutraalit sävyt vaaleanvihreillä vivahteilla tai sinisen sävyillä luovat Bionican ilmeen, jossa valoisuus ja ilmavuus ovat keskeisessä osassa. Täällä nautiskellaan yksinkertaisesta elämästä luonnon läheisyydessä, ja muotoilu on sekä käytännöllistä että kaunista.

Elämä on keveää Bionicassa, jonka materiaalit ja esineet on kehitetty kestävyyden ja käytännöllisyyden ehdoilla. Suosit sitten kalkkikiveä tai betonia, niillä kummallakin on paikkansa Bionicassa, etenkin yhdistettynä vaaleisiin puumateriaaleihin.

Bionican materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. Näitä ovat vaalea puu, viilu, betoni, posliini ja uudet luonnolliset komposiittimateriaalit, jotka on suunniteltu helpottamaan arkea. Kestävien takuutuotteiden ja -materiaalien valitseminen on myös hyvä keino suojella ympäristöä. Ympäristöystävällinen ja luonnollinen valinta. Lue lisää Bionicasta.

Industrial sway luonnonläheisillä elementeillä

Tekniikka on tärkeää, mutta sen on oltava myös toimivaa. On hyvä pitää mielessä, että kylpyhuoneen päätarkoituksena on toimia pakopaikkana stressistä – ei siis aiheuttaa sitä. Selkeyttä, nykyarkkitehtuuria, pohjoismaista muotoilua ja viileää värimaailmaa yhdistelevä tyyli sopii useimpiin kohteihin ja takaa aina tyylikkään ja hienostuneen ilmeen.

Vuonna 2020 painotetaan aiempaa enemmän luonnonläheistä tyyliä ja autenttisempaa tunnelmaa. Tällä kertaa tuodaan luonnon omia materiaaleja entistä enemmän sisätiloihin ja annetaan käsityöläisyyden arvostamisen näkyä niin kokonaisuudessa kuin yksityiskohdissakin. Harmaan kaikki sävyt yhdistettynä mustaan ja yönsiniseen ovat pääosassa Industrial Swayn värimaailmassa. Myös eriväriset ja -paksuiset lasielementit ovat olennainen osa Industrial Sway ‑tyyliä – etenkin mustilla tai kiiltävillä yksityiskohdilla. Mustaksi petsattu tammivaneri sopii hyvin kalusteisiin, sillä se tukee talonpoikaistyyliä ja lisää aitouden tuntua.

Lähde: MyNewsDesk